Selecteer een pagina

Interboat 6.5

Algemeen


De rechte spiegel kenmerkt de nieuwe Interboat 6.5 als klassieker maar het onderwaterschip is hypermodern. Wie de ultra-zuinige 27 pk diesel kiest behaalt met gemak een kleine 16 km/u. Met de optionele zwaardere motoren is zelfs een top van 35 km/u mogelijk. Volledig op eigen Nederlandse werf gebouwd met 10 jaar garantie.

€ 49.300

Basis specificaties

 • Lengte

  6.50 mtr

 • Breedte

  2.50 mtr

 • Diepgang

  0.70 mtr

 • Doorvaarthoogte

  1.12 m

 • Motorisering

  16.0 hp

 • Inhoud Dieseltank

  60 L

Interieur


De Interboat 6.5 is een baanbrekend klassiek sloepontwerp. Alles is ontworpen voor veel ruimte, maximaal 10 personen vinden een comfortabele zitplaats. Midscheeps naast de instaptreden bevinden zich geïsoleerde consoles die bijvoorbeeld voorzien kunnen worden van een elektrische koelunit, een spoelbak of gewoon voor een extra opbergruimte. De achterbank heeft een goede hoge ruggensteun en biedt 4 personen een zitplaats achter het stuur.

De voorbank is in een handomdraai om te bouwen tot luxe tweepersoons zonnebed. De consoles in het middenschip krijgen naar wens een bestemming als koelkast, spoelbak of extra bergruimte. De achterbank biedt alle comfort en ruimte aan vier op een rij! Het achterdek, geknipt als zonnedek over de volle breedte. De Interboat 6.5 eindigt met een optioneel zwemplateau. 

Exterieur


Op het achterdek is een prachtige ruimte gecreëerd voor een extra ligbed van 200 × 90 cm. De  spiegel, die is ontworpen in het klassieke sloep-ontwerp, kan in een contrasterende kleur worden gedecoreerd, waardoor het schip een unieke stijl krijgt. Als u veel wilt zwemmen of veel achterop moet stappen kiest u voor het grote en volledig geïntegreerde polyester zwemplateau.Interboat 6.5

Totaalprijs: 49.300

Let op, de afbeeldingen met getoonde opties dienen enkel als impressie. In de werkelijkheid kan de sloep afwijken. Fouten in opties en prijzen voorbehouden.
* Geen standaard optie, wel getoond bij dit model.

Een vraag over deze boot?

Pin It on Pinterest