Interboat pakt uit op de Hiswa te Water 2022!

aug 23, 2022

Hierbij nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan de HISWA TE WATER die van woensdag 31 augustus tot en met zondag 4 september plaatsvindt in de Bataviahaven in Lelystad.

Aan ons INTERBOAT ISLAND liggen de volgende modellen aangemeerd:

De Interboat 19,  de Intender 650, de Intender 700,  de Intender 820  de Intender 950 cabin. De grote primeur is de Intender 950 cabrio.

De 950 cabrio houdt het midden tussen een tender en een cruiser, en kan gezien worden als de grote zus van de ongekend populaire Intender 820. In de kuip een zee aan buitenruimte en optimaal comfort voor 12 opvarenden. Het toilet en de L-bank in het vooronder stellen de nieuwe norm wat betreft oppervlak en gebruiksgemak. Met een vulstuk ontstaat er zelfs een 2 persoons bed.

Onze modellen zijn “handmade Dutch design” en worden al 28 jaar volledig op eigen werf in Zwartsluis gebouwd. Het kwaliteitslabel behoeft geen toelichting: Interboat verschaft traditioneel 10 jaar volledige garantie op het casco en tot 5 jaar op de motor.

Wij zouden het leuk vinden om u, onder het genot van een lekkere kop koffie of een goed glas wijn, te verwelkomen op onze stand C02.

Graag tot ziens!

 

Hiswa te Water 2022

Inschrijving nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons meest recente nieuws? Schijf je in onze nieuwesbrief.

Nieuw: Intender 950 Cabrio!

Het is een gewaagde zet, het dak van een riante cabin als die van de Intender 950 af te zagen....

Handjes gevraagd!

De laatste tijd zijn er zeer veel nieuwe sloepen, tenders en cruisers verkocht. Om aan de vraag te...

Pin It on Pinterest

Share This