Werf & Showroom

Werf & Showroom

Combineer puur vakmanschap met ongeremde passie voor de watersport en honderd procent Nederlands handwerk, dan komt automatisch de naam Interboat ‘boven drijven’. De werf is al 30 jaar nationaal en internationaal vermaard door de hoogwaardige kwaliteit, de extreme duurzaamheid én betrouwbaarheid van de karakteristieke sloepen, sportieve tenders en de comfortabele cruisers. De vervaardiging van polyester delen-aanbrengen van hars en gellcoat-vindt plaats in een optimaal geconditioneerde ruimte. Het volledig geautomatiseerd machinepark staat borg voor een constante mengverhouding.

Maar waar andere werven, om tijd te winnen, ook de glasvezel machinaal spuit gaat Interboat kwalitatief een grote stap verder. Het aanbrengen van de glasmatten gebeurt handmatig. Deze werkwijze staat bekend als de hand-lay up methode. Het resultaat is een veel sterker en strakker oppervlak met een gegarandeerde consistente dikte van het polyester. Daarom geeft Interboat 10 jaar garantie op het casco.

Bij een deel van de productie van de kleinere onderdelen gebruikt de werf de technologisch hoogwaardige vacuüm methode. Beide methoden hebben naast het hoge kwaliteitsniveau als voordeel dat de uitstoot van schadelijke stoffen tot een minimum beperkt blijft.

Bij de materiaalkeuze en het selecteren, monteren en installeren van de standaard voorzieningen en accessoires, staan veiligheid, kwaliteit, comfort en betrouwbaarheid centraal. De eindafwerking gebeurt uitsluitend met de inzet van hoogwaardige materiaalsoorten.

Alle modellen vallen onder CE certificering voor minimaal de kustwateren (categorie C), de grotere Intercruisers zijn zelfs als zeewaardig gekwalificeerd (categorie B). Dit geeft in combinatie met de strikte ontwerpkwalificaties en de hoogwaardige kwaliteit, een waterdichte garantie voor jarenlang zorgeloos vaarplezier. Interboat levert strikt conform de HISWA voorwaarden. Puur vakmanschap en passie voor de watersport vormen de drijfveer.

boat image

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Mis nooit meer een update van Interboat.